Bøger / faglitteratur til børn

Stranden


Beskrivelse


Om bølger, tidevand, fisk, klitter, plante- og dyreliv langs stranden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2018

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 15. feb. 2018

Find inspiration til at udforske naturen med sjove fakta og aktiviteter. Læs om skoven, stranden, vejret og fugle. Fra 10 år.

4 fagbøger i serien "Ud i naturen". I bogen "Skoven" forklares fx hvilke typer skove der findes, hvilke dyr og planter der lever i skoven, og hvilke farer der kan opstå fx farlige dyr og skovbrande. I "Vejret" handler det om skytyper, årstider, vindtyper, temperaturer og vejrudsigt. I "Fugle" beskrives fjer, flyvning, føde, æg og generelle fugletyper fx havfugle, skovfugle, tropiske fugle. I "Stranden" er det bølger, tidevand, fisk, klitter, plante- og dyreliv langs stranden. Forrest i alle bøger er en indholdsfortegnelse med kapiteloverskrifter og bagerst et indeks over emner med sideangivelser. Alle emner beskrives med fotos i farver, faktabokse og forslag til aktiviteter og projekter til at udforske naturen.

Gode introduktioner til 4 store emner. Der er tale om meget overordnede beskrivelser og generelle forhold, men layout og de flotte billeder vil kunne inspirere til yderligere læsning om emnerne. Bøgerne er i A5 format. Der er variation i sværhedsgraden af de forslåede aktiviteter, da nogle kræver hjælp fra en voksen. God sammenhæng mellem tekst og billeder.

Læs om stranden i Vi udforsker strandenSe på fugleSkoven i skovenBørnenes bog om vejret og generelt om fugle i Se på fugle. I Skoven i skoven handler det om skoven som økosystem og Børnenes bog om vejret er et godt opslagsværk om vejretLæs om stranden i Vi udforsker stranden og generelt om fugle i . I Skoven i skoven handler det om skoven som økosystem og Børnenes bog om vejret er et godt opslagsværk om vejretLæs om stranden i Vi udforsker stranden og generelt om fugle i Se på fugle. I handler det om skoven som økosystem og Børnenes bog om vejret er et godt opslagsværk om vejretLæs om stranden i Vi udforsker stranden og generelt om fugle i Se på fugle. I Skoven i skoven handler det om skoven som økosystem og er et godt opslagsværk om vejret.