Bøger / faglitteratur / vejledninger

Stressfri på tolv uger eller mer'


Beskrivelse


Der beskrives hvad stress er, der gøres op med myter og facts præciseres. De forskellige stressniveauer beskrives, fra før stressdiagnosen til efter stresskollapset. Afhængigt af hvilket stressniveau man befinder sig på, er rådene forskellige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2012

af

af

Katja Larsen

d. 18. apr. 2012

En stressguide til især kvinder, samt deres omgivelser.

Erhvervspsykolog Majken Matzau har skrevet denne stressguide sammen med journalist Christina Bølling, som selv har haft stress. Der beskrives hvad stress er, der gøres op med myter og facts præciseres. De forskellige stressniveauer beskrives, fra før stressdiagnosen til efter stresskollapset. Afhængigt af hvilket stressniveau man befinder sig på, er rådene forskellige. En vigtig pointe er, hvor tidskrævende det er at komme over stress. Processen formidles i et letforståeligt sprog.

Til trods for et bogmarked der efterhånden bugner af bøger om stress, har denne udgivelse en stor berettigelse. Den er hverken popsmart eller lover hurtige løsninger, og læseren føler sig taget hånd om og forstået.

Stressfri på 12 uger eller mer' er en meget anvendelig og letforståelig guide til, hvordan stressramte navigerer sig tilbage til et balanceret liv.