Bøger / skønlitteratur / humor

Stride strømme


Beskrivelse


En række korte, morsomme striber til et godt grin. Vittighedstegninger for unge og voksne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2022

af

af

Anders Christian Sivebæk

d. 2. sep. 2022

En række korte, morsomme striber til et godt grin. Vittighedstegninger for unge og voksne.

Serien har gået i "Basserne" samt i ugebladet "Ude og Hjemme". Enkeltstående gags med karikerede personligheder. Fx går et par døgnfluer igen og er fx til jobsamtale, hvor en bliver spurgt, hvor han ser sig selv om et år. Forfatter og seriens to tegnere præsenteres i bogen med billede og kort overblik over deres karrierer. Forfatter Erik Damgaard er ikke tidligere udgivet på dansk. Casper Sand Christiansen kendes fra serien "Infection", hvor En mand eller en hærØ-kuller. Bind 4Økuller - nødopkald er bind 2. Rasmus Julius er bl.a. kendt for Ø-kuller, hvor Ø-kuller. Bind 4 og Økuller - nødopkald er de nyeste bindSerien har gået i "Basserne" samt i ugebladet "Ude og Hjemme". Enkeltstående gags med karikerede personligheder. Fx går et par døgnfluer igen og er fx til jobsamtale, hvor en bliver spurgt, hvor han ser sig selv om et år. Forfatter og seriens to tegnere præsenteres i bogen med billede og kort overblik over deres karrierer. Forfatter Erik Damgaard er ikke tidligere udgivet på dansk. Casper Sand Christiansen kendes fra serien "Infection", hvor En mand eller en hær er bind 2. Rasmus Julius er bl.a. kendt for Ø-kuller, hvor og Økuller - nødopkald er de nyeste bindSerien har gået i "Basserne" samt i ugebladet "Ude og Hjemme". Enkeltstående gags med karikerede personligheder. Fx går et par døgnfluer igen og er fx til jobsamtale, hvor en bliver spurgt, hvor han ser sig selv om et år. Forfatter og seriens to tegnere præsenteres i bogen med billede og kort overblik over deres karrierer. Forfatter Erik Damgaard er ikke tidligere udgivet på dansk. Casper Sand Christiansen kendes fra serien "Infection", hvor En mand eller en hær er bind 2. Rasmus Julius er bl.a. kendt for Ø-kuller, hvor Ø-kuller. Bind 4 og er de nyeste bind.

Vittigheder, ordspil og andre morsomheder, som man trækker på smilebåndet af og engang imellem slår sig på lårene af grin over. Bogen er efter min mening bedst i mindre doser - ellers kan grinet nok blive lidt anstrengt.

Nærmeste sammenligning er Morten Ingemanns "Og det var Danmark", fx Og det var Danmark - hele lortet 1-5, som dog er lidt grovere i sin streg og humor.