Bøger / faglitteratur / opskrifter

Strik mig!


Beskrivelse


70 opskrifter på strik til hele familien.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2018

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 27. sep. 2018

Lækker trendy strikkebog med inspiration til skøn strik til hele familien. For alle strikkeentusiaster.

Den norske forfatter Marianne Jansson, der også er kendt fra instagramprofilen @knitsandpieces, har udgivet en strikkebog til hele familien. Hun mener, at det skal være sjovt at strikke, og at modellerne helst skal have en lille ekstra detalje, der siger "strik mig!" til den strikkeglade. Bogen indeholder udover forfatterens forord en vejledning til at forstå opskrifterne, en detaljeret størrelsesguide til både baby/barn, børn, damer og herrer. Herefter følger de 70 opskrifter, der præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Til sidst enkelte strikke- og hækletips. Forfatteren interesseret sig udover strikning også meget for fotografering og har selv taget de mange billeder til bogen.

Opskrifterne, der favner alle fra både baby, tumling og teenager til mor og far, er meget smukke og har alle små fine detaljer. Der er både store og små strikkeprojekter af varierende sværhedsgrad, dog til den svære side. Bogen henvender sig derfor primært til de mere øvede. Enorm flot illustreret med skønne fotografier, der får det til at krible i fingrene for at gå igang.

I KlompelompeStrikk meg! (Strik til hele familien) fra 2017 findes også mange inspirerende opskrifter til hele familien Strikk meg!I Klompelompe (Strik til hele familien) fra 2017 findes også mange inspirerende opskrifter til hele familien .