Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjaler


Beskrivelse


33 opskrifter på ensfarvede og mønstede ponchoer, capes, tørklæder og sjaler, både nemme og mere krævende modeller.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2012

af

af

Christine Christensen

d. 20. aug. 2012

Til den store gruppe af håndarbejdsglade kvinder og store piger kommer her 2 nye lækre og indbydende strikkebøger.

To ens opbyggede strikkebøger med opskrifter på tilbehør til voksne og teenagere. Bøgerne indledes med en modeloversigt og et afsnit om teknikker og forskellige tips. Bagest er der garnoversigt og en forhandlerliste. Sværhedsgraden varierer, så der både findes opskrifter til begyndere og garvede strikkedamer. Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjaler indeholder 33 opskrifter på alt fra vamsede vinterponchoer til fine tynde sjaler. Strik - huer, vanter, strømper og pandebånd beskriver 35 varierede opskrifter på pandebånd, benvarmere, luffer og lange fine strømper. Begge bøger indeholder overvejende strikkeopskrifter, men også et par enkle hækleopskrifter har sneget sig ind hist og pist. Modellerne er inspirerende og de fleste lettilgængelige og layout og fotos er indbydende og feminine.

Der er kommet rigtig mange strikkebøger de senere år, disse kan med deres fine modeller og mange variationer over kendte emner, fint supplere samlingen.

To fine og indbydende strikkebøger med opskrifter på tilbehør til en bred målgruppe. Bøgerne er stylede som et dameblad med lækre fotografier, og de trendy mønstre og fine detaljer vil tiltale de evigt hungrende strikkedamer og -piger.


Politiken

d. 22. nov. 2012

af

af

Pernille Mac Dalland

d. 22. nov. 2012


Håndarbejde nu

Årg. 47, nr. 4 (2012)

af

af

Merete Baungaard Sørensen

Årg. 47, nr. 4 (2012)