Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik, smil og finurlige finesser 1


Beskrivelse


6 strikke- og hækleopskrifter på tøj og tilbehør til de mindste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 16. dec. 2014

Bogen indholder 6 strikke- og hækleopskrifter på tøj og tilbehør til de mindste. Her er både opskrifter for nybegynderen og for den let øvede.

Forfatteren har her samlet både strikke- og hækleopskrifter på selebukser, nederdel, tæppe, hagesmække og bamse, og i nogle af opskrifterne er de to håndværk kombineret som fx de strikkede selebukser, der kan pyntes med hæklede blæksprutter og nederdelen, som kan pyntes med en dukke. Selebukserne er til børn op til 18 mdr., og nederdelen er op til 3 år - resten af opskrifterne er størrelsesneutrale. Den klassiske hagesmæk findes i en helt simpel strikkeopskrift, men der er også en hæklet hagesmæk, som findes i 2 variationer; den helt almindelige firkantede og en formet som en skive med indtagninger. Øverst er opskrifterne markerede med sværhedsgrader og ikoner for hækling eller strikning, og de er ledsaget af mange fotos.

Bogen indeholder nogle søde designs og giver inspiration til at kombinere de to håndværk. Opskrifterne er udførlige og indledes med forfattterens tanker bag samt tips til videreudvikling.

En bog, der også indholder både hækle- og strikkeopskrifter til de mindste, er Sys Fredens Sommerbaby, 2014.