Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik snoninger


Beskrivelse


18 opskrifter på strik med snoninger, fra de nemmeste til de sværeste, illustreret med farvefotos og diagrammer. Med afsnit om teknik og med mønsterprøver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2018

af

af

Camilla Sejerøe

d. 2. juli 2018

Strikkebog med mange flotte billeder af modeller og designs. Til alle strikkere.

Bogen indledes med forfatterens forord og en billed-række. Dernæst et afsnit om metode og redskaber. Så følger 18 opskrifter på strik med snoninger, fra de nemmeste til de sværeste. Alle illustreret med farvefotos og diagrammer. Bagerst afsnit med teknik, mønsterprøver og et afsnit om materialer. Der er opskrifter til både mænd, kvinder og børn, med hovedvægt på kvinder. Det er flest trøjer, men også enkelte veste og huer. Forfatteren er professionel strikker, og er aktiv på ravelry og instagram.

En smuk bog med mange fine opskrifter. Især er der mange smukke fotos. Det kan betyde noget for bogens og opskrifternes popularitet at mange af garnerne er vanskelige eller umulige af skaffe i Danmark.

Strik med snoninger, der udkom i 2017, og har også snoninger i fokus. Her er det dog japansk strikdesign inspireret af det traditionelt irske. Nærværende er mere traditionelt nordisk.