Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik superhelte! : 12 dyr - maskerede, kappeklædte & klar til action


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2017

af

af

Merete Trap

d. 6. juni 2017

"Vi ved at du har superkræfter - du kan jo strikke!" En kreativ, farverig og sprudlende udgivelse, der henvender sig til alle strikkere, der gerne vil strikke bamser til deres børn/børnebørn.

Denne bog rummer opskrifter på 12 superhelte-bamser. Bamserne har navne som fx "Den mageløse muh - mesterlig hypntisør", "Heroiske Hector - tilfældig heldig" og "Harry Elafonte - international supercharmør". Ved hver opskrift er en lille historie om bamsen, der er ikke angivet nogen strikkefasthed, og man kan bruge hvilken som helst type garn og pinde. Opskrifterne er tilsat billeder af de færdigstrikkede superhelte. Amerikanske Rebecca Danger er håndværksdesigner, og dette er hendes første udgivelse oversat til dansk.

En farverig, finurlige og skør samling af superhelte-bamser, som sætter gang i fantasien. Opskrifterne er af middel sværhedsgrad for strikkere med nogen erfaring. Bogen er kvadratisk og i blød indbinding. Generelt udførlig vejledning. Strikkede bamser er populært, og her er der tale om superhelte-bamser som ethvert superhelte-barn vil elske. Så bare kom i gang med at strikke!.

Kan sammenlignes med andre nyere udgivelser med strik til børn som fx Ti dejlige bamser i strik - plus sødt tøj og tilbehørEdwards imaginarium. Nævnes kan også Edwards imaginarium, som dog er hæklede monstre i stedetKan sammenlignes med andre nyere udgivelser med strik til børn som fx Ti dejlige bamser i strik - plus sødt tøj og tilbehør. Nævnes kan også , som dog er hæklede monstre i stedet.