Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik til børn fra Paelas : 0-8 år


Beskrivelse


50 opskrifter på strikkemodeller til børn. I bogens 1. halvdel vises modellerne på børn i alderen 0-8 år, og i 2. halvdel finder man opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Merete Trap

d. 27. sep. 2016

Babyrumpere, perleshorts og boblebukser er blot nogle af de lækre designs, der er at finde i denne skønne strikkebog med opskrifter til børn fra 0-8 år. Henvender sig til yngre strikke-glade kvinder.

Her kommer 50 opskrifter på strikkemodeller til børn. I bogens 1. halvdel vises modellerne på børn i alderen 0-8 år, og i 2. halvdel finder man opskrifter. Ved hver opskrift er desuden et billede i "Instagram-stil". Bagerst i bogen er et afsnit med strikkehjælp. Mange af opskrifterne har i forvejen været vist på Instagram, mens andre er helt nye. Bogen har coffee table format. "Paelas" er en sammensætning af forfatternes børns forbogstaver. Forfatterne høster stor popularitet på instagram, hvor "strik til børn fra Paelas" har sit eget hashtag.

Dette er en helt igennem skøn udgivelse, der er lækker i både format og designs. De forskellige designs varierer fint mellem at være klassiske og unikke. Bogen vil inspirere både rutinerede og uerfarne strikkere, men det kræver dog lidt strikkefærdigheder at være med. Bogen lægger sig fint ind i tidens trend, hvor forfatterne allerede har masser af følgere på instagram, og Paelas-fans har sikkert ventet på bogen med spænding.

Kan sammenlignes med andre lækre strikkeudgivelser med børnetøj, som fx de populære "Klompelompe" udgivelser, senest .