Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik til børn og forældre : 30 eksklusive strikkeopskrifter


Beskrivelse


30 strikkeopskrifter på trøjer, veste, ballerinasko, kjoler, huer og vanter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 16. jan. 2015

Uhøjtidelig og overskuelig strikkebog med opskrifter på børne- og voksentøj. Her findes projekter for både begyndere og øvede.

"Strik til børn og forældre" indeholder 30 strikkedesigns af Karen Noe og Lotte Mirsal, varierende fra komplicerede bluser og trøjer til enklere sutsko, huer og vanter. Der er flest opskrifter på børnetøj, men flere af designsene findes som børne- og voksenmodel, så forælder og barn kan matche. Bogen er i A4-format og stift bind.

Opskrifterne er overskuelige og virker gennemarbejdede. Stilen er meget varieret med både sirlige detaljer i snoninger og smock og mere enkle snit, farverne veksler mellem primærfarver og pastel. De sværeste opskrifter er ikke for nybegyndere, men sværhedsgraden er angivet tydeligt ved de enkelte opskrifter, og der er gode overvejelser om garnkvaliteter og ændringsforslag til modellerne. Bogens fotos præsenterer modellerne fint og uhøjtideligt. Konceptet med at strikke samme model til barn og voksen vil sikkert tiltale mangen en bedstemor.

20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammerStrik til blå stue fra 2013 har samme layout og udgiver, men sigter nok smallere, da den kun anvender Lotus-garn. Bogens farvestrålende designs til børn er i stil med Strik til blå stue fra 2003, men er nok lidt sværere20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer fra 2013 har samme layout og udgiver, men sigter nok smallere, da den kun anvender Lotus-garn. Bogens farvestrålende designs til børn er i stil med fra 2003, men er nok lidt sværere.Informationer og udgaver