Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik til sommer


Beskrivelse


Sommerstrikkebog med strikkeopskrifter på bluser, veste og toppe i forskellige mønstre og farver. For let øvede strikkere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 17. mar. 2021

Sommerstrikkebog med strikkeopskrifter på bluser, veste og toppe i forskellige mønstre og farver. For let øvede strikkere.

Bogen består af ren strikkeinfo; dvs. først en liste over forkortelser, og derefter består hele bogen af lutter strikkeopskrifter. Strikkeemnerne har navne som: Hvide Sande, Lønstrup, Blokhus osv. Der er i alt otte strikkeopskrifter, der alle vises med foto af det færdige resultat. Selve strikkeopskriften indeholder al relevant info som: mål eller størrelse, materialer, vejledende pinde og strikkefasthed samt selve strikkevejledningen. Opskrifterne er til voksne. Forfatteren har siden 2011 udgivet en lang række strikkebøger, og på hendes hjemmeside https://susiehaumann.dk/ ses bl.a. strikkeopskrifter, bogudgivelser samt forhandlere.

En fin lille strikkeudgivelse i stil med flere af forfatterens andre strikkebøger. Den skal nok finde vej til strikkerne.

Minder om flere af forfatterens øvrige strikkeudgivelser, men kan også sammenlignes med strikkebøger fra Sys Fredens og Annette Danielsen - som fx Indian dreamMormors kolonihavehus. Sommerstrik findes også i Mormors kolonihavehusMinder om flere af forfatterens øvrige strikkeudgivelser, men kan også sammenlignes med strikkebøger fra Sys Fredens og Annette Danielsen - som fx Indian dream. Sommerstrik findes også i .