Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strikkede dyrevenner


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på 13 strikkede dyr og tilbehør som trøjer, kjoler, bukser, tasker og sko. Med vejledning i montering og strikketeknik. For øvede strikkere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2019

af

af

Laura Winding

d. 30. okt. 2019

Strikkeopskrifter på 13 søde, strikkede dyr og en stor garderobe af fint strikket tøj. For øvede strikkere.

Bogen indledes med oversigt over udstyr og materialer, liste over forkortelser og grundopskrifter på dyrenes kroppe. Hver opskrift starter med en præsentation af dyret, oversigt over materialer samt et foto af det færdige projekt. Derpå følger trin for trin-instruktioner til dyrets hoved, hale og påklædning - fra bolero med picot-aflukning til sneakers med snørebånd. Bagerst i bogen findes afsnit om montering af dyret og strikketeknikker med fotos. På Louise Crowthers hjemmeside, boobiloo.co.uk, er der tutorials på engelsk med flere fotos.

Man skal være vant til at læse strikkeopskrifter og holde tungen lige i munden, for der er stort set ikke to pinde, der strikkes ens. Dyrenes store garderobe giver rig mulighed for at afprøve mange forskellige strikketeknikker som fx snoninger, bladmønster og flæser. Det vil appellere til børn, at tøj og tilbehør kan skiftes, og at dyrene er "født" med en personlighed, som fx byræven Charlotte, der går på museum. Flot forside og lækkert layout. Erfarne strikkere vil have det udstyr, man får brug for.

Idéen med grundopskrifter minder om hækleopskrifterne i Edwards menageri75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strikStrikkede & hæklede dyr i lange baner. Der er også strikkede dyr i: 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik og Strikkede & hæklede dyr i lange banerIdéen med grundopskrifter minder om hækleopskrifterne i Edwards menageri. Der er også strikkede dyr i: og Strikkede & hæklede dyr i lange banerIdéen med grundopskrifter minder om hækleopskrifterne i Edwards menageri. Der er også strikkede dyr i: 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik og .Informationer og udgaver