Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strikkede vilde dyrevenner : strikkeopskrifter på 12 vilde krammedyr med tøj og tilbehør


Beskrivelse


Nu kan du udvide venneskaren med et par skønne vilde af den strikkede slags, fx et nuttet dovendyr inklusiv masser af tilbehør som sko, tasker og tøj. For strikkere, gerne med lidt erfaring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Laura Winding

d. 16. sep. 2022

Nu kan du udvide venneskaren med et par skønne vilde af den strikkede slags, fx et nuttet dovendyr inklusiv masser af tilbehør som sko, tasker og tøj. For strikkere, gerne med lidt erfaring.

"Strikkede vilde dyrevenner" er 12 strikkede krammedyr, fx næsehorn, løve og koala. Bogen introducerer redskaber og materialer samt forkortelser og giver vigtig info om strikkefasthed og teknikker. Alle dyrenes kropsdele strikkes efter grundopskrift (variationer af grundformen finder du under det enkelte dyr) fx pletter på giraffen og striber på zebraen. En opskrift består således af en oversigt over redskaber og materialer samt strikkevejledning på hoved, hale, outfit osv. Fotos af de færdige dyr, closeups af detaljer og mønsterdiagrammer. Bagest i bogen teknikafsnit med monteringsvejledning samt trin-for-trin-vejledning til fx madrassting eller i-cord. Essentielt udstyr udover strikkepinde og garn er knapper og bamsefyld. Alt tøjet kan passe alle dyrene.

Det kræver tålmodighed og snilde at strikke de små projekter, men resultaterne er indsatsen værd. Bogens fotos er superfine, og man får straks lyst til at fatte strikkepindene og strikke sig en ven. Tydelige instruktioner i teknikafsnit.

Louise Crowther har også udgivet: Strikkede dyrevennerStrikkede dukkerHæklede vilde dyr og Strikkede dukker. Kerry Lords hæklede dyreunivers er også fantastisk, bl.a.: Hæklede vilde dyr Du kan hente hjælp i tutorials på: https://boobiloo.co.uk/Louise Crowther har også udgivet: Strikkede dyrevenner og . Kerry Lords hæklede dyreunivers er også fantastisk, bl.a.: Hæklede vilde dyr Du kan hente hjælp i tutorials på: https://boobiloo.co.uk/Louise Crowther har også udgivet: Strikkede dyrevenner og Strikkede dukker. Kerry Lords hæklede dyreunivers er også fantastisk, bl.a.: Du kan hente hjælp i tutorials på: https://boobiloo.co.uk/.Informationer og udgaver