Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strikkelyst


Beskrivelse


Strikkebog med opskrifter på tilbehør og tøj til voksne og børn, samt en omfattende strikkeskole. For begyndere og let øvede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Stine Liberty Svenningsen

d. 16. sep. 2022

Strikkebog med opskrifter på tilbehør og tøj til voksne og børn, samt en omfattende strikkeskole. For begyndere og let øvede.

Bogen indeholder opskrifter på tilbehør såsom huer, vanter og sokker, tøj til mænd, kvinder og børn samt tilbehør til hjemmet såsom grydelapper. Udstyret med en omfattende strikkeskole, der gennem tekst og tegninger beskriver både basale og mere avancerede teknikker såsom udtagning, knaphuller og mønsterstrik. Bagerst er 20 lapper i forskellige mønstre, som man kan øve sig på.

Opskrifterne er overskueligt opbygget og rigt illustreret. Beskrivelserne er detaljerede, så begyndere kan være med, men er heller ikke for udpenslede og dermed træge. Anvendes en særlig teknik, henvises til strikkeskolen. Opskrifterne er klassiske, og der er i flere hentet inspiration fra 1950'erne, så bogen er ikke til dem, der søger nye mønstre. Enkelte af opskrifterne har andre forkortelser end resten (fx bruges både "1 so" og "so" om at slå om 1 gang), hvilket kan forstyrre læsningen og forståelsen.

StrikStrik til dig selvDen store strikkebogStrikkelystkebøger for begyndere og let øvede findes der adskillige af, fx og til dig selv. Forfatterne har også udgivet Den store strikkebog, der indeholder opskrifter og mere dybdegående teori kelystStrikkebøger for begyndere og let øvede findes der adskillige af, fx Strik og . Forfatterne har også udgivet Den store strikkebog, der indeholder opskrifter og mere dybdegående teori StrikkelystStrikkebøger for begyndere og let øvede findes der adskillige af, fx Strik og Strik til dig selv. Forfatterne har også udgivet , der indeholder opskrifter og mere dybdegående teori StrikkelystStrikkebøger for begyndere og let øvede findes der adskillige af, fx Strik og Strik til dig selv. Forfatterne har også udgivet Den store strikkebog, der indeholder opskrifter og mere dybdegående teori .