Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strikket halloween


Beskrivelse


Byd efteråret velkommen med stemningsfyldt strikkeri, som får dig i humør til halloween. For let øvede og øvede strikkere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2021

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 24. sep. 2021

Byd efteråret velkommen med stemningsfyldt strikkeri, som får dig i humør til halloween. For let øvede og øvede strikkere.

Bogen starter med et afsnit om pinde, garn og fyld. Derefter forklaring af forkortelser og teknikker og en beskrivelse af perler og broderisting, der kan bruges til ekstra dekorering. Herefter følger opskrifter på fire forskellige slags græskar, æble, egeblade, kranium, skelet, slange, fugleedderkop og frø. Til slut et par små garnprojekter, der ikke involverer strikning. Forfatteren er erfaren strikker med flere bøger bag sig, og arbejder også som redaktør på kreamagasinet "Maries ideer".

Bogen har en flot forside, der formidler temaet godt, og er fyldt med flotte billeder indeni. Der er lidt for enhver smag, og også inspiration til hvordan de færdige modeller kan bruges i større projekter. Det er en god idé med småprojekter, hvor garnresterne kan udnyttes, og som kan laves sammen med børn.

Forfatteren har tidligere udgivet Strikket julepyntStrikket påskepyntUhyggelig hækling og Strikket påskepynt. Hvis man gerne vil producere mere uhyggeligt håndarbejde kan man finde bl.a. Dracula og en varulv i Uhyggelig hæklingForfatteren har tidligere udgivet Strikket julepynt og . Hvis man gerne vil producere mere uhyggeligt håndarbejde kan man finde bl.a. Dracula og en varulv i Uhyggelig hæklingForfatteren har tidligere udgivet Strikket julepynt og Strikket påskepynt. Hvis man gerne vil producere mere uhyggeligt håndarbejde kan man finde bl.a. Dracula og en varulv i .Informationer og udgaver