Bøger / faglitteratur

Struktur i en hektisk hverdag : en bog om struktur til os, der elsker vores skæve & særlige eksistenser : en bog til os, der ønsker at give vores særlige børn en overskuelig hverdag : en bog med forslag & ideer, små fif og gode råd


Beskrivelse


Håndbog til forældre i hvordan man skaber struktur i hverdagen i en børnefamilie, hvor mindst ét barn er diagnosticeret med ADHD. Om hvordan man starter op, hvilke redskaber man kan bruge og hvilke redskaber der modarbejder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 18. mar. 2019

Praktisk og personlig håndbog til hvordan man strukturer hverdagen i en børnefamilie, hvor mindst et barn er diagnosticeret med ADHD. For alle i og omkring familier med ADHD.

Struktur i hverdagen er essentiel for at kunne hjælpe børn med ADHD. Men hvad er struktur? Hvordan starter man op? Hvilke redskaber understøtter strukturen og hvilke redskaber modarbejder. Det er bogens hovedpunkter. Der er brugt eksempler fra en fiktiv familie til at vise og fortælle, illustrere og tydeliggøre, hvor strukturen er gavnlig og hvorledes der kan startes op med den. Forfatteren er uddannet skolelærer og mor til fire børn med og uden ADHD. Bogen er skrevet ud fra egne private erfaringer og uden teoretiske referencer.

Personligt formidlede, lettilgængelige og konkret brugbare anvisninger på, hvordan man kan implementere struktur i hverdagen. Anvisningerne gives i et enkelt og jordnært sprog så alle kan være med.

Der findes efterhånden mange bøger omkring forskellige aspekter af ADHD men ingen så konkrete og tilgængelige deciderede håndbøger. Til familier med stressramte børn findes den fine lille håndbog Du skal huske at fodre din søhest.