Bøger / faglitteratur / vejledninger

Styleguide : få det personlige look, du drømmer om


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2015

af

af

Louise Urban Andersen

d. 16. okt. 2015

Kronprinsesse Marys stylist giver gode tips til at finde og udvikle din egen personlige stil. Bogen henvender sig bredt til kvinder med interesse for det personlige look.

Anja Camilla Alajdi har gennem flere år arbejdet som stylist for Kronprinsesse Mary og giver i denne bog ud af sine gode råd til at skabe det personlige look. Der gives tips til en standard garderobe, der tager højde for kropsbygning, frisure og personlighed. Hun viser vejen til at få trimmet garderoben, så den ikke består af ubrugte sæt, men i stedet består af 10-12 sæt, der kan kombineres. Der gøres rede for, hvilke klassikere, der bør være i ethvert garderobeskab, og der tages højde for helhedsindtrykket, så der er guides til alt fra lingeri til overtøj. Vil man ramme looket fra et bestemt årti, har Alajdi ridset periodernes klassikere op. Skal man til fest, er der gode råd til, hvordan man holder dresscoden og hvilket indtryk de forskellige kjoler giver. Sluttelig er der et afsnit om, hvad der bør pakkes i kufferten til rejsen.

Bogen er utrolig detaljeret i sin guide til at opnå en personlig stil, og dem, der i forvejen ynder at sætte sig ind i mode og trends, vil elske denne bog. "Nybegyndere" indenfor mode og personlig stil vil få en god start.

Der findes en del bøger om at skabe en personlig stil, fx Smart, men indeværende bog er en decideret guide.