Bøger / faglitteratur / opskrifter

Styrk dit immunforsvar : lægens og ernæringsspecialistens 6-ugersplan


Beskrivelse


Grundig og kyndig vejledning til alle, der ønsker at forbedre deres immunforsvar og være bedre rustet mod virusser, bakterier og andre sygdomme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 21. sep. 2020

Grundig og kyndig vejledning til alle, der ønsker at forbedre deres immunforsvar og være bedre rustet mod virusser, bakterier og andre sygdomme.

Coronapandemien har fået mange til at stille spørgsmål til, hvordan man bedst muligt styrker immunforsvaret. Denne bog giver gode bud på, hvordan man selv kan booste immunforsvaret og blive modstandsdygtig overfor både virus, bakterier og kroniske sygdomme. Den henvender sig primært til dem, der er raske og funktionsdygtige og ikke har særlige behov. I bogen gennemgås forskellige livsstilsændringer, der tilsammen styrker immunforsvaret og ruster det mod især aggressive virus. Den kommer hele vejen rundt omkring både kost, motion, søvn, sociale relationer, stress, mental sundhed m.v., da alle faktorer spiller ind på immunforsvaret. Læseren bliver også guidet gennem et komplet 6 ugers forløb inkl. opskrifter, men man kan også vælge kun at følge enkelte af bogens råd. Forfatterne er hhv. læge og cand.scient. i human ernæring.

Bogen samler på bedste vis al den vigtigste viden ift. at styrke immunforsvaret og giver et godt overblik over, hvor der skal sættes ind. Den kan både bruges til a dykke ned i de enkelte områder og til at følge det veltilrettelagte 6 ugers program. Lækkert og overskueligt layout.

Den nylig udkomne Yngre med årene, der har fokus på at leve længere og forblive sund og rask, kommer omkring mange af de samme emner ift. at få en sundere livsstil og optimere sit helbred.