Bøger / faglitteratur / opskrifter

Styrk immunforsvaret - og tjen flere penge : forebyg/bekæmp infektioner, allergier, autoimmune sygdomme og kræft med antiinflammatorisk levevis


Beskrivelse


Første del handler om immunforsvaret og dets funktioner, hvor mineraler, vitaminer, fedtsyrer m.m. beskrives. Anden del handler om homøopati, og forslag til hvordan man behandler infektioner, allergier, gigt m.m. Tredje del handler om kosten med opskrifter til immunforsvaret og regulering af inflammationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. apr. 2013

af

af

Mette Fersum

d. 23. apr. 2013

Bogen angiver at henvende sig til mennesker, som slås med infektioner, som de har svært ved at få bugt med. Den tiltaler nu også mig, som ikke døjer med infektioner, men som er interesseret i sundhed, så målgruppen er nok bredere. Noget af det er måske nok en smule "nørdet", og er til dem der vil i dybden og lære om T-celler, B-celler m.m. Den kan også fungere fint som opslagsbog.

Pernille Lund er biopat og journalist. Med titlen Styrk immunforsvaret - og tjen flere penge mener hun, at vi får færre sygedage, og kan spare penge på sundhedsudgifterne, ved at have et større fokus på bekæmpelse af infektioner med den rette kost. Hun har inddelt bogen i tre store afsnit. Første del handler om immunforsvaret og dets funktioner, hvor hun detaljeret skriver om mineraler, vitaminer, fedtsyrer, gode råd til immunforsvaret m.m. Anden del handler om homøopati, og forslag til hvordan man behandler infektioner, allergier, gigt, kræft m.m. Tredje del handler om kosten med opskrifter til immunforsvaret og regulering af inflammationer. Her er lidt om lækre smoothier, safter, pestoer, supper, og retter der styrker og mætter. www.pernillelund.dk/Boeger-jeg-har-skrevet/.

Lund har tidligere skrevet Immunforsvarets nye ABC : undgå infektioner, allergier og inflammationer, 2012. Noget der ligner er Styrk dit immunforsvar, 2012.

Bogen er særdeles vidende indenfor området om kost og infektioner. Her er brugbar viden og gode råd.