Bøger / faglitteratur / opskrifter

Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre : træningsprogrammer, kostråd, motivation


Beskrivelse


For kvinder der ønsker en mere veltrænet krop. Indeholder både øvelser, træningsprogram, kostråd, opskrifter og masser af motivation til at komme i gang og holde ved.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2015

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 2. sep. 2015

Hvis du er kvinde og ønsker en mere veltrænet krop, så er dette en bog for dig. Den indeholder både øvelser, træningsprogram, kostråd, opskrifter og masser af motivation til at komme i gang og holde ved.

Bogen indeholder teori om muskel- og kredsløbstræning, om kost og kalorier samt en masse opskrifter. Der er detaljerede forslag til træningsprogrammer, der intensiveres i flere trin. Mange af øvelserne kræver træningsmaskiner og forskellige vægte, så det er ikke nogle, man kan lave hjemme i stuen. Til sidst er der en skitse til en trænings- og kostdagbog. Bogen er skrevet af Olga Rönnberg, der også lægger krop til alle billederne. Det er også hendes egne opskrifter. Hun er uddannet personlig træner og driver et trænings- og kostvejledningscenter for nybagte mødre. Bogen er oversat fra svensk af Marianne Holmen.

Bogens styrke er, at den er så helstøbt. Motivationsdelen er meget stærk, og man kan høre at forfatteren virkelig brænder for emnet. Teoriafsnittet er på et fint niveau og opskrifterne, underbygget af flotte billeder, ser lækre og indbydende ud. Træningsøvelserne er godt beskrevet og ligeledes fint illustreret. Alt i alt er det en brugbar og indbydende bog.

Forfatteren har udgivet en bog før denne: "Træning for nyblivne mammor". Bogen er ikke udgivet på dansk, og har selvfølgelig målgruppen nybagte mødre.