Bøger / skønlitteratur / roman

Sukker


Beskrivelse


Den 19-årige gymnasieelev Nina og hendes 35-årige chef, Thomas, indleder et hedt og foruroligende kærlighedsforhold, men fortiden, og Ninas uafklarede forhold til gymnasiekæresten Lauritz, sætter forholdet under pres.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2015

af

af

Marion Tirsgaard

d. 29. maj 2015

Den unge gymnasieelev Nina og hendes 35-årige chef indleder et hedt og foruroligende kærlighedsforhold, men fortiden truer på mere end én måde med at ødelægge alt. Young adult roman om kærlighed, sex og jalousi. Til kvindelige læsere fra ca. 17 år.

Da Nina får et job som piccoline, forelsker hun sig hovedkulds i sin chef, den 16 år ældre Thomas. De indleder et lidenskabeligt og hedt forhold, og langsomt forandrer Ninas hidtil bekymringsløse tilværelse med familie, veninder og tilfældige engangsaffærer sig. Thomas har en problematisk og uafklaret fortid, der konstant trænger sig på og truer med at ødelægge deres forhold. Gitte Løkkegaard er uddannet journalist og har skrevet flere børne- og ungdomsbøger fx MGP missionenMatilde Jensens første gang og Matilde Jensens første gangDa Nina får et job som piccoline, forelsker hun sig hovedkulds i sin chef, den 16 år ældre Thomas. De indleder et lidenskabeligt og hedt forhold, og langsomt forandrer Ninas hidtil bekymringsløse tilværelse med familie, veninder og tilfældige engangsaffærer sig. Thomas har en problematisk og uafklaret fortid, der konstant trænger sig på og truer med at ødelægge deres forhold. Gitte Løkkegaard er uddannet journalist og har skrevet flere børne- og ungdomsbøger fx MGP missionen og .

Det er en intens kærlighedshistorie i en erotisk og lidt klichefyldt indpakning men det fungerer 100%. Romanen skildrer meget fint en ung kvindes tanker, begær og følelser i et lidenskabeligt men foruroligende forhold, der plages af jalousi.

Romanen minder en del om Matilde Jensens første gang, hvor omdrejningspunktet også er et kærlighedsforhold mellem en ung kvinde og en ældre mand. "Sukker" har dog en mere alvorlig undertone og er også for de lidt ældre. Unge, der har læst erotiske serier som fx "Fifty Shades" vil også synes om denne.


Berlingske tidende

d. 18. juli 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 18. juli 2015