Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sukkerfri børnefest : is, kager, desserter & søde sager


Beskrivelse


Søde og sjove opskrifter som børn kan lave på egen hånd, og nogle som kræver hjælp fra en voksen. Fælles for dem er, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere naturlige alternativer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 6. aug. 2015

Lækkerier uden raffineret sukker til børnefester og fredagsslik. Især for kvinder over 25 år evt. sammen med deres børn.

Starter med et afsnit om sukker, der forklarer at de sukkerarter, der bruges i opskrifterne er bedre end raffineret sukker, fordi de giver langsommere blodsukkerstigning. Derefter to opslag om de ingredienser som ikke er alment kendt. Her arbejdes med dadler, kokossukker, sukrin og rismaltsirup. Så følger opskrifterne, som alle har et opslag med billede og er mærket med 3 forskellige sværhedsgrader. Indeholder desuden tips til at have børn med i køkkenet og tre registre - alfabetisk, glutenfrit og mælkefrit. Forfatteren har en bachelor i ernæring og sundhed. Dette er hendes 4. bog - hun skriver desuden bloggen The food club.

Bogen rammer lige ned i et emne som optager mange forældre - de vil gerne forkæle børnene, men vil også gerne passe på dem. Billederne er appetitlige og alle opskrifter har overskuelig ingrediensliste og arbejdsbeskrivelse. Der er farver og flagranker hvilket understreger at det er børn, der skal laves lækkerier til.

Til børnefamilierne findes fx også Sundt sødtBrød & kagerRaw cakeSunde søde sager fra 2012. Denne typer opskrifter kan også findes i Raw-kogebøger og LCHF-kogebøger, fx Brød & kager og Raw cake. Forfatteren har desuden selv udgivet Sunde søde sager, som dog primært fokuserer på sødt til voksneTil børnefamilierne findes fx også Sundt sødt fra 2012. Denne typer opskrifter kan også findes i Raw-kogebøger og LCHF-kogebøger, fx og Raw cake. Forfatteren har desuden selv udgivet Sunde søde sager, som dog primært fokuserer på sødt til voksneTil børnefamilierne findes fx også Sundt sødt fra 2012. Denne typer opskrifter kan også findes i Raw-kogebøger og LCHF-kogebøger, fx Brød & kager og . Forfatteren har desuden selv udgivet Sunde søde sager, som dog primært fokuserer på sødt til voksneTil børnefamilierne findes fx også Sundt sødt fra 2012. Denne typer opskrifter kan også findes i Raw-kogebøger og LCHF-kogebøger, fx Brød & kager og Raw cake. Forfatteren har desuden selv udgivet , som dog primært fokuserer på sødt til voksne.