Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sukkerfri : detox på 40 dage


Beskrivelse


Forfatteren giver råd, tips og opskrifter til at leve et sundere liv uden sukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 13. dec. 2017

Er du lidt for glad for søde sager og vil du gerne sætte en stopper for dem i hverdagens madlavning? Så er der hjælp at hente i denne inspirerende opskriftssamling. For alle der interesserer sig for (sukkerfri) sundhed.

Hannah Frey, som selv har taget sukkerfri-udfordringen, udfordrer os til at sætte en stopper for sukkerafhængigheden. Bogen viser gennem tricks, opskrifter og godt humør, hvordan vi kan få et sundt og sukkerfrit liv. Blandt andet er der afsnit om hvordan man spotter sukker i hverdagsvarer, generel fakta om sukker samt et sukkerafhængighedsskema og en ugeplan, som man selv kan kopiere og udfylde.

Kogebogen favner bredt og bevæger sig gennem næsten alle tænkelige kroge til sukkerfriheden, alt imens øjnene underholdes - bogen har fuld knald på farver, former og billeder i grafik og layout. Sproget er lettilgængeligt, moderne og hjertevarmt. Man mærker Freys store erfaring og viden indenfor området og man lader sig derfor guide. Frey er uddannet i folkesundhedsvidenskab og er ernæringsekspert, madblogger og indehaver af fællesskabsprojektet #projektzuckerfrei, hvor der interageres på Facebook, Instagram og Snapchat.

Andre bøger der kan hjælpe til sukkerstop i hverdagsmaden, er fx serien "Spis mere sundt" af Helle Kleist, hvor nyeste er Spis mere sundt 3Det søde valg. Dessertbogen Det søde valg, hjælper til sukkerfrie desserterAndre bøger der kan hjælpe til sukkerstop i hverdagsmaden, er fx serien "Spis mere sundt" af Helle Kleist, hvor nyeste er Spis mere sundt 3. Dessertbogen , hjælper til sukkerfrie desserter.