Bøger / faglitteratur / billedværker

Sukkulenter og kaktus


Beskrivelse


Billedværk om hvordan man kan bruge sukkulenter og kaktus dekorativt i forskellige miljøer og interiører. Med tips til pasning og plantning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 7. nov. 2016

En inspirerende bog om forskellige kaktus og sukkulenter med både genbrug, gaver og dekorationer.

I denne bog om sukkulenter og kaktus får man inspiration til forskellige måde at anvende dem på - både i buketter, dekorationer, som stueplanter osv. Her er fx kaktus i hængepotter, som brudebuket, seje planter til børneværelset, kaktusgartneri og endda lidt fra Danmarks første konceptbutik med kaktusser og sukkulenter. Der er også information om det rent praktiske med pleje og plantning, ompotning og deling. Bagest er et alfabetisk register - med både latinske og danske betegnelser. Forfatterne er henholdsvis blomsterbinder (Margit Engen) og reklame-og portrætfotograf (Peter Bilde Fogh).

Det er en flot bog, hvor der er rigtig meget fokus på billedsiden; det er den der "bærer" bogen. Der er mange flotte og anderledes dekorationer.

De fleste bøger med fokus på sukkulenter og kaktus er af ældre dato - som fx Kaktus og sukkulenterDen store bog om kaktus og andre sukkulenter100 kaktus og Den store bog om kaktus og andre sukkulenter. Den nyeste der findes om kaktus er 100 kaktus fra 2006De fleste bøger med fokus på sukkulenter og kaktus er af ældre dato - som fx Kaktus og sukkulenter og . Den nyeste der findes om kaktus er 100 kaktus fra 2006De fleste bøger med fokus på sukkulenter og kaktus er af ældre dato - som fx Kaktus og sukkulenter og Den store bog om kaktus og andre sukkulenter. Den nyeste der findes om kaktus er fra 2006.