Bøger / faglitteratur / idebøger

Sukkulenter


Beskrivelse


Dyrk og dekorer med sukkulenter. Ideer og vejledninger til bl.a. smykker, bordpynt og dekorationer til diverse højtider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. nov. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 23. nov. 2016

Elsker du de små men meget forskelligartede sukkulenter, så kan du i bogen her finde masser af informationer om planterne samt ny inspiration til at dyrke dem noget mere.

Første del af bogen indeholder en beskrivelse af de forskellige sukkulenter, hvordan de bedst trives og hvordan man formerer planten. De følgende kapitler giver inspiration til haveprojekter, hvori sukkulenter bruges samt alverdens andre ideer, fx som hårpynt eller til borddækningen. Mere end 35 ideer, som udførligt beskrives med en trin-for-trin instruktion og hvordan man passer planterne, når de fx plantes i en korkprop. Bagerst er der et stikordsregister.

En lækker og inspirerende bog, der har masser af nye ideer til brug af sukkulenter, hvor vejledningerne gør det nemt og overskueligt. De utallige billeder vækker lysten til at få graveskeen frem og gå i gang med de mange alsidige projekter. Der er noget for enhver smag.

Fra 2016 findes Sukkulenter og kaktusKaktus og sukkulenter. Desuden den noget ældre Kaktus og sukkulenter fra 1999Fra 2016 findes Sukkulenter og kaktus. Desuden den noget ældre fra 1999.