Bøger / faglitteratur / erindringer

Sund hjerne - godt liv : træn din hjerne, og bliv sundere, klogere og gladere


Beskrivelse


Hjerneforskeren Wendy Suzukis personlige beretning om sit liv og forskning, og om hvordan hun træner sin hjerne til øget koncentrationsevne, bedre hukommelse og mere glæde og vitalitet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 27. mar. 2017

En hjerneforskers personlige beretning om sit liv og forskning, og om hvordan hun træner sin hjerne til øget koncentrationsevne, bedre hukommelse og mere glæde og vitalitet. Til læsere af selvbiografier og interesserede i hjernetræning.

Wendy Suzuki fortæller om sit liv og sin forskning, og hun forklarer, hvordan fysisk og mental aktivitet kan ændre hjernen. Hun har brugt sig selv som eksperiment og har forandret sin hjerne og sit liv til det bedre med fysisk træning og mentale aktiviteter, såsom meditation og nye måder at arbejde på. Hun giver, med sine forslag til "hjernebøjninger" råd om, hvordan man kan styrke sin krop, sin hukommelse, aktivere sig selv mentalt, og blive gladere og mere kreativ. Litteraturlisten henviser til engelsksprogede videnskabelige artikler.

Begejstret, personlig beretning for de, der gerne læser biografier og bøger om den plastiske hjerne. "Hjernebøjningerne", dvs. Wendy Suzukis forslag til træning af hjerne og krop, er mange og i stikords-form. De gemmer sig lidt i den ordrige fortælling om forfatterens liv og hendes forskning. "Huskesedler" opsummerer fint forskningens viden om hjernens plasticitet, eller effekterne af træning på den.

KnivskarpSådan holder du hjernen i gangDen plastiske hjerne fokuserer på mental træning af hjernen. Sådan holder du hjernen i gang er primært for ældre. Den plastiske hjerne er en antologi om hjernens plasticitetKnivskarp fokuserer på mental træning af hjernen. er primært for ældre. Den plastiske hjerne er en antologi om hjernens plasticitetKnivskarp fokuserer på mental træning af hjernen. Sådan holder du hjernen i gang er primært for ældre. er en antologi om hjernens plasticitet.


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 54, nr. 4 (2017)

af

af

Henning Strand

Årg. 54, nr. 4 (2017)