Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Sund hverdag


Beskrivelse


Kogebog med inspiration til dig, der enten vil slanke dig eller spise sundt baseret på "MK principperne". Anbefales alle med interesse for sund kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2022

af

af

Line Hoffgaard

d. 13. maj 2022

Kogebog med inspiration til dig, der enten vil slanke dig eller spise sundt baseret på "MK principperne". Anbefales alle med interesse for sund kost.

"MK principperne" er udformet af og opkaldt efter Michelle Kristensen og tager udgangspunkt i mængden og sammensætningen af protein, fedt, grøntsager og kulhydrater fordelt på tre hovedmåltider samt et snackmåltid og frugt. Principperne vises i to grafiske oversigter. En oversigt for dem, der vil leve sundt, og en oversigt for dem, der vil slanke sig, hvor mængden af kulhydrater er justeret ned og en ugentlig fastedag anbefales. Bogens opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost, snack, aftensmad og dessert. Indledningsvis fortæller Michelle Kristensen i en række kapitler om sin mission om, at det godt kan være nemt og velsmagende at leve sundt. MK er uddannet i human ernæring og har optrådt som sundhedsekspert på DR. 12. udgivelse af Michelle Kristensen.

MK er populær og denne bog er lig øvrige udgivelser med præsentation af "MK principperne" og opskrifter. "MK principperne" er bedre visuelt præsenteret i nærværende bog, det er 200 nye opskrifter og der er nu også et afsnit med snack-opskrifter. Bogens opskrifter er overkommelige at kaste sig ud i og med velkendte ingredienser.

MK bruger knytnæven til at indikere mængder, hvor den lignende koststil Sense benytter håndfulde, se fx Sense - slank med fornuft.