Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sund morgen : morgenmad i en skål, lækkert, nemt og nærende


Beskrivelse


Over 150 opskrifter på morgenmad, der alle kan eller skal serveres i en skål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 28. jan. 2016

Vil du gerne starte dagen på en sund og nem måde? Så skulle du kigge nærmere på denne inspirerende og appetitvækkende kogebog. Over 150 opskrifter på morgenmad, der alle kan eller skal serveres i en skål. For dig, der leder efter et sundt alternativ.

Bogen indledes med en kort introduktion, hvor emner som; frugt, kornprodukter eller drys og pynt bliver berørt. Herefter kommer bogens hovedafsnit med over 150 opskrifter, hvorefter den afsluttes med et alfabetisk register. Hver opskrift har en "label" fx vegansk, vegetarisk eller RAW. Ingredienserne i opskrifterne er produkter du finder i ethvert velassorteret supermarked. Alle opskrifterne er ledsaget af et billede, der viser den enkelte servering. Alle portionerne er til en enkelt person.

En letforståelig kogebog, der med sit indhold af opskrifter kan få selv den mest hardcore morgenmadsfornægter til at sætte sit til bordet. Personligt, som amatørgastronom og madelsker, mener jeg dog af nogle af opskrifterne er en anelse for kreative, men der er dog bestemt andre, der skal afprøves. Bogens register er let at slå op i og opskrifterne er meget nemme. Den solide hardbackindbinding tåler at blive brugt i et køkken.

For yderligere litteratur om inspirerende morgenmad se Spis dig sund - morgenmad & brunchVerdens bedste brunch eller Verdens bedste brunchFor yderligere litteratur om inspirerende morgenmad se Spis dig sund - morgenmad & brunch eller .Informationer og udgaver