Bøger / faglitteratur / kogebøger

Sund vs. slank : 100 nemme opskrifter til vægttab og en ny vægt, du kan holde


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2018

af

af

Louise Hede

d. 18. apr. 2018

Der er forskel på at være sund og at være slank. Her præsenterer Sara Jin Smidt sine kostprincipper for at tabe sig og holde vægten. For interessede i kost og vægttab.

Vægttab handler om hvor meget man spiser. Ifølge Sara Jin Smidts kostprincipper kan man spise sundt og stadig tage på, ligesom man kan spise usundt og tabe sig. Det handler om mængden af kalorier, man indtager. Sara præsenterer nogle handlemønstre, man kan inkorporere i sin hverdag for at spise færre kalorier. Dertil præsenteres en komplet madplan for 6 dage, i en hhv. sund og slank udgave, til hvis man enten vil holde vægten eller tabe sig. Dernæst en række opskrifter, der ligeledes præsenteres i hhv. sund og slank udgave på hver side. Sara er cand.scient i Human Ernæring og chefredaktør for Fit Living, og har desuden bloggen healthyskinnybitch.dk.

Kostprincipperne om begrænset kalorieindtag til grund for vægttab er logisk, men man bliver alligevel motiveret og inspireret af Sara og hendes måde at tale til læseren på. Præsentationen af hver opskrift i en sund vs. slank udgave, viser hvilke få ændringer, der skal til for at tabe sig, uden at være afhængig af at følge en decideret kur.

For mere indblik i Saras kostprincipper, kan man læse hendes forrige bog Healthy skinny bitchSlut med forbudt, som også indeholder træningsprogrammer. Anden slankebog der ikke tager udgangspunkt i deciderede kure findes med Slut med forbudtFor mere indblik i Saras kostprincipper, kan man læse hendes forrige bog Healthy skinny bitch, som også indeholder træningsprogrammer. Anden slankebog der ikke tager udgangspunkt i deciderede kure findes med .