Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sunde tarme : tag vare på din vægt, dit gode humør og dit helbred på lang sigt


Beskrivelse


Om børns og voksnes forskellige former for tarmsygdomme, og om hvordan man kan forebygge dem samt styrke immunforsvaret ved hjælp af ændrede madvaner og kostplaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 14. mar. 2016

Vidste du at ubalancer i tarmen kan være årsag til en lang række lidelser, såsom allergi, astma og sågar depression? Der er heldigvis meget du selv kan gøre for at holde din tarm sund. For fagfolk såvel som privatpersoner, der ønsker at optimere deres helbred.

Tarmen har en langt større betydning for vores sundhed end man tidligere har været klar over og der sker i disse år store vidensmæssige landvindinger på området. Mikrobiolog-parret Erica og Justin Sonnenburg tager os med på en rejse til et af vores mest undervurderede organer og de mikroorganismer, der bebor den. Bliv klogere på hvordan du kan sikre dig selv og dine børn de bedste forudsætninger for at udvikle og bibeholde en sund tarm hele livet igennem og lær hvordan den vestlige livsstil med for få fibre, overdreven hygiejne og brug af antibiotika er på vej til at gøre vores tarmbakterier til en truet dyreart. Forfatterne giver forslag til hvordan du selv kan forbedre din tarmflora og bogen afsluttes med en række tarmvenlige fødevarer og opskrifter.

Forfatternes omfattende viden på området formidles på en letlæst og spændende måde og de mange eksempler fra parrets egen familie holder emnet både jordnært og vedkommende.

Det er oplagt at nævne bestselleren Tarme med charme; en videnskabelig, men overraskende spændende og letlæst hyldest til tarmen.