Bøger / faglitteratur

Sundhed indefra : bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og dit helbred


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 8. jan. 2016

Shamanistisk krop-sind-ånd-medicin forklaret med anvisninger på afgiftning af krop og sind. Til læsere af bøger om selv-healing.

Villoldo er psykolog og medicinsk antropolog, og kan betegnes som en moderne shaman. Han guider læseren igennem shamanistiske traditioner og spirituelle praksisser, og kombinerer disse med moderne kost- og neurovidenskab med det formål at aktivere kroppens selvhealende evner. Krop-sind-ånd-medicinen omfatter at opdage den indre healer, at afgifte kroppen, at befri sig fra giftige følelser og frygten for døden, samt at slippe uhensigtsmæssige forestillinger og omskrive den personlige mytologi. Han giver konkrete råd om udrensning, superfødevarer, kosttilskud, styrkelse af tarmfloraen, samt afstresning af krop og sind.

Bogen kan læses som en praktisk guide til et godt fysisk og psykisk heldbred, en guide som forberedelse til at være modtagelig for den spirituelle krop-sind-ånd-medicin, samt som en rejse i shamanistiske healingstraditioner og -praksisser. Det kræver dog forudgående indsigt i shamanistisk visdom at få det fulde udbytte af visse af de åndelige shamanistiske praksisser, Villoldo beskriver.

Din selvhelbredende kraftTarme med charmeSjælehentningShamanens visdom viser som denne, at vi er i stand til at ændre vores dna. Læsere af Tarme med charme kan her finde oplysninger om tarmsystemet, og dets betydning for et godt helbred. Villoldo har på dansk udgivet Sjælehentning og Shamanens visdomDin selvhelbredende kraft viser som denne, at vi er i stand til at ændre vores dna. Læsere af kan her finde oplysninger om tarmsystemet, og dets betydning for et godt helbred. Villoldo har på dansk udgivet Sjælehentning og Shamanens visdomDin selvhelbredende kraft viser som denne, at vi er i stand til at ændre vores dna. Læsere af Tarme med charme kan her finde oplysninger om tarmsystemet, og dets betydning for et godt helbred. Villoldo har på dansk udgivet og Shamanens visdomDin selvhelbredende kraft viser som denne, at vi er i stand til at ændre vores dna. Læsere af Tarme med charme kan her finde oplysninger om tarmsystemet, og dets betydning for et godt helbred. Villoldo har på dansk udgivet Sjælehentning og .