Bøger / faglitteratur

Sundhedsrevolutionen : vejen til anti-inflammatorisk livsstil


Beskrivelse


Forfatteren er midt i livet, plaget af smerter, træthed, topmave og gentagne infektioner, da hun beslutter at tage sagen i egen hånd og sammensætte en anti-inflammatoriske livsstil. Derudover om ernærings-forskning i Sverige, meditation, tarmbakterier, yoga og gode råd og opskrifter til en anti-inflammatorisk livsstil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 27. mar. 2018

Forfatteren er midt i livet, plaget af smerter, træthed, topmave og gentagne infektioner, da hun beslutter at tage sagen i egen hånd. Hun læser bøger, træner, opsøger eksperter, afprøver kure og afdækker og sammenfatter undervejs den mest effektive anti-inflammatoriske livsstil.

Forfatteren skriver om sin egen opdagelsesrejse i sundhedsjunglen. Det handler ikke kun om ernæring og motion, sindet er også med. Vi kommer hele vejen rundt fra ernærings-forskning i Sverige, meditation, tarmbakterier, yoga og veganske syvende dags adventister og ender op med at få det hele opsummeret i en buket af gode råd og opskrifter til en anti-inflammatorisk livsstil.

Her præsenteres et holistisk syn på sundhed for både krop og sjæl. Stærk læseværdig og teoretisk velunderbygget uden at blive tung læsning. Det er hverken en slankebog eller en skønhedsbog, men begge dele kan meget vel blive resultatet, hvis man følger bogens anvisninger.

Der er udkommet en del bøger om antiinflammatorisk kost: Den anti-inflammatoriske kogebog21 helbredende dage med antiinflammatorisk kostAntiinflammatorisk hverdagsmadSund og rask med antiinflammatorisk kost, 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, Antiinflammatorisk hverdagsmad og Sund og rask med antiinflammatorisk kostDer er udkommet en del bøger om antiinflammatorisk kost: Den anti-inflammatoriske kogebog, , Antiinflammatorisk hverdagsmad og Sund og rask med antiinflammatorisk kostDer er udkommet en del bøger om antiinflammatorisk kost: Den anti-inflammatoriske kogebog, 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, og Sund og rask med antiinflammatorisk kostDer er udkommet en del bøger om antiinflammatorisk kost: Den anti-inflammatoriske kogebog, 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, Antiinflammatorisk hverdagsmad og .