Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sundt sødt : sunde søde sager til hele familien


Beskrivelse


Opskriftsbog med opskrifter på desserter, snacks, is og andet til den søde tand, uden brug af raffineret sukker og tilsætningsstoffer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2012

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 3. jan. 2012

Sundt sødt er en opskriftsbog med opskrifter på desserter, snacks, is og andet til den søde tand, uden brug af raffineret sukker og tilsætningsstoffer. Henvender sig til børnefamilier, der gerne vil holde forbruget af (raffineret) sukker nede, men som samtidig ønsker at have plads til at hygge med lækkerier.

En opskriftsbog, men også en guide til at spise sundere snacks og desserter. Det understreges dog, at der ikke er tale om slankende opskrifter, da mange af opskrifterne indeholder meget frugtsukker og mange kalorier. Bogen kan også med fordel bruges af fx glutenallergikere og mælkeintolerante, samt rawfood entusiaster. Indeholder opskrifter på alt lige fra frossen frugt, is, saftevand, smoothies, slush-ice, konfekt og meget mere. Indeholder også en liste over rene råvarer, en vejledning vedrørende forskellige gode køkkenmaskiner, læserservice med adresser på, forhandlere af de mere specielle ingredienser og sågar et ark med etiketter, der kan kopieres og bruges på sylteglas og saftflasker.

Kan læses i forlængelse af bøgerne i kernesund serien, fx Kernesund familie sådan!.

En fin og lettilgængelig opskriftsbog med nemme og indbydende anretninger til moderne helsebevidste familier.