Bøger / faglitteratur / opskrifter

Super 5:2 : eksperternes bedste kur


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 16. dec. 2014

Tab 10 kg på 10 uger og få et liv med mere energi, en stærk krop, en super fordøjelse, god nattesøvn og bedre humør. Bogen er både for dem, der ønsker at tabe sig, til dem, der ønsker at leve sundt og forbedre træning og kost. Kan også bruges af vegetarer pga. de mange lækre grøntsagsretter og salater.

Kostekspert Louise Bruun og læge Jerk W. Langer fik stor opmærksomhed, da de testede de mest populære slankekure i TV2-serien "En kur der dur". Det viste sig at 5:2-kuren var den sundeste og mest effektive og nu har de to eksperter videreudviklet konceptet. Bogen indeholder et 10 ugers slankeprogram, der gør dig sundere, stærkere og i bedre humør. Den er opdelt i fire dele: Selve kuren - uge for uge. Et afsnit med opskrifter til fastedage og et med opskrifter til ugens øvrige dage og et enkelt træningsprogram, der også indeholder et løbeprogram for begyndere. Bogen indledes med et teoriafsnit, og alle kapitler er kommenteret med mange gode råd og tips fra de to forfattere.

En inspirerende og gennemarbejdet guide, der ikke kun handler om kalorier, men også sætter fokus på træning, stress, søvn, yoga, fordøjelse og spisevaner. Lækkert layout.

Der er kommet mange 5:2-bøger det sidste år fx Sund og slank med 5:2 og flere bøger med skridtet videre til 6:1. Denne bog har et bredt fokus, der også involverer træningsprogrammer og mange opskrifter til "ikke-fastedage".