Bøger / faglitteratur / opskrifter

Super grønne juicer & smoothies : drik dit ukrudt


Beskrivelse


Om grøntsagers og urters indflydelse på vore fysiske og mentale helbred. Med opskrifter på 30 smoothies og juicer, der indeholder store mængder af grøntsager og ikke mindst ukrudt, som fx brændenælder, mælkebøtter og skvalderkål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2013

af

af

Christine Christensen

d. 28. juni 2013

For dem, der har læst forfatterens øvrige juicebøger og ønsker ny inspiration. Kan også bruges af juice-novicer, der ikke alene får lettilgængelige opskrifter, men også en indføring i teorien bag en velfungerende og sund krop.

Forfatteren er Danmarks første juicemester, han er autodidakt, men har mere end 10 års erfaring med ernæring og har bl.a. ændret sit eget liv vha. kostomlægninger. Super grønne juicer & smoothies giver forslag til at komme i gang med at juice og blende. Første halvdel af bogen er et afsnit om grøntsager og urters indflydelse på vores fysiske og mentale helbred, anden halvdel indeholder ca. 30 opskrifter på juicer og smoothies. Fælles for alle opskrifter er, at de indeholder store mængder grøntsager og ikke mindst ukrudt som brændenælder, mælkebøtter, skvalderkål og vejbred. Alle opskrifter er illustreret med indbydende fotos.

Bogen Safter af Søren Ejlersen og Oscar Umahro Cadogan indeholder flere og mere differencierede opskrifter. Hafsteinsdottirs Boost din vitalitet har samme mindset men indeholder mange specielle ingredienser. Denne minder i stil og layout mest om forfatterens egne: High on juice og High on smoothies.

En flot illustreret og informativ juicebog, der fortæller, hvordan smoothies og grøntsagsjuicer forbedrer og styrker den mentale og fysiske sundhed. Grønne juicer og smoothies er sunde, de smager godt og er en nem måde at indtage rå grøntsager og urter på.