Bøger / faglitteratur til børn

Superbiler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juli 2015

af

af

Christine Christensen

d. 9. juli 2015

Vild med barske biler, hurtige biler, superbiler? En flot bilbladrebog med de nyeste superbiler for alle bilfans fra 10-13 år.

Superbiler er de hurtigste biler, der må køre på almindelige veje. De er resultatet af mange års forskning og er med deres brølende motorer, strømlinede former og sportslige udstyr en hver drengs drøm. Denne bog fortæller lidt om hvad superbiler er, derefter lidt om deres historie og endelig en præsentation af nogle af de virkelig lækre superbiler, der findes på markedet lige nu. Alle ni opslag viser billeder af bilen, og en masse tekniske data som: hestekræfter, vægt, specialudstyr og topfart.

Bogen er ikke helt let at læse. Teksten er kort, men der er en masse svære og tekniske ord. En del af ordene bliver dog forklaret i en ordliste bagerst i bogen. Bogen vil egne sig godt til at bladre i på grund af de mange flotte billeder. Faktaboksen forneden gør det let at sammenligne de forskellige biltyper og finde den, man synes er allersejest.

Rob Colson har også skrevet bøger om lastbiler og motorcykler i serien "Spændende maskiner" som denne serie minder meget om. Hvis man kan lide at læse om hurtige biler kan man læse Muskelmaskiner raceRacerløb af Peter Petersen eller Racerløb. Der findes ikke andre bøger kun om superbilerRob Colson har også skrevet bøger om lastbiler og motorcykler i serien "Spændende maskiner" som denne serie minder meget om. Hvis man kan lide at læse om hurtige biler kan man læse Muskelmaskiner race af Peter Petersen eller . Der findes ikke andre bøger kun om superbiler.Informationer og udgaver