Bøger / faglitteratur / kogebøger

Superfood til hele familien


Beskrivelse


Kogebog med sund mad til hele familien. Til alle der ønsker inspiration til at gøre de klassiske gamle travere lidt sundere og pifte hverdagen op med nye retter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 27. okt. 2016

Kogebog med sund mad til hele familien og til alle der ønsker inspiration til at gøre de klassiske gamle travere lidt sundere og pifte hverdagen op med nye retter.

Jamie Oliver har udgivet et hav af kogebøger og begyndte med den seneste, Superfood, at lade sundhed spille en ligeså stor rolle som velsmag og enkelhed altid har gjort i hans bøger. Nu har han kastet sig over de klassiske familieopskrifter og gjort dem sunde og næringsfulde samtidig med at den velkendte smag er bibeholdt. Der er bl.a. morgenmad, hurtige retter, aftensmad og et afsnit med basisopskrifter til at fylde fryseren til travle dage. Ved hver opskrift er angivet rettens indhold af kulhydrater, fedt, protein mv. samt antal portioner grønt og frugt af de anbefalede seks om dagen. Bogen afrundes med et afsnit om sundhed og trivsel med emner som fx madens betydning for krop og helbred, børns forhold til at lave og spise mad og madvareøkonomi.

Bogen kommer på fin vis hele vejen rundt om familiemaden, og opskrifterne er let tilgængelige med angivet tidsforbrug. Billederne til hver ret er appetitvækkende og flotte, og bogen er i det hele taget indbydende og inspirerende.

MadgladRiver Cottage - let og sundt drejer sig også om lækker og sund mad til hele familien og at få børn til at sætte pris på den sunde mad og River Cottage - let og sundt har også fokus på sund hverdagsmad med hensyntagen til tidsforbrugMadglad drejer sig også om lækker og sund mad til hele familien og at få børn til at sætte pris på den sunde mad og har også fokus på sund hverdagsmad med hensyntagen til tidsforbrug.