Bøger / faglitteratur til børn

Superhelte


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2020

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 21. feb. 2020

Bogen "Superhelte" fortæller om verdens superhelte, der kæmper mod de onde skurke. De har næsten allesammen superkræfter og særlige evner. Bogen "Rusland" handler om verdens største land, nemlig Rusland, der er så stort et land, at det både ligger i Asien og Europa. For 8-10-årige.

I bogen "Superhelte", i serien "Jeg læser. Dig og din verden", kan man læse om de forskellige superheltes særlige evner og om, hvordan de er blevet superhelte. Fortællingerne om superheltene handler altid om det gode mod det onde, og hver superhelt har sin egen onde modstander. I bogen "Rusland", i serien "Jeg læser. Folk og lande" kan man læse, at Rusland er næsten 400 gange så stort som Danmark. Der er mange store byer, men også et kæmpe, næsten øde område, der hedder Sibirien.

Rigtig fine og gode fagbøger, som er interessante og lærerige. Illustrationerne er ekstremt flotte, og de understøtter teksten godt.

I serien "Jeg læser. Dig og din verden" findes der bøger om andre fiktive personer, fx VampyrerSkurkeUSANew Zealand og Skurke. I relation til bogen "Rusland" findes i serien bl.a. USA og New ZealandI serien "Jeg læser. Dig og din verden" findes der bøger om andre fiktive personer, fx Vampyrer og . I relation til bogen "Rusland" findes i serien bl.a. USA og New ZealandI serien "Jeg læser. Dig og din verden" findes der bøger om andre fiktive personer, fx Vampyrer og Skurke. I relation til bogen "Rusland" findes i serien bl.a. og New ZealandI serien "Jeg læser. Dig og din verden" findes der bøger om andre fiktive personer, fx Vampyrer og Skurke. I relation til bogen "Rusland" findes i serien bl.a. USA og .