Bøger / faglitteratur til børn

Superkryb : med ægte superkræfter


Beskrivelse


Præsentation af 84 forskellige slags småkryb med superkræfter fra hele verden. Dyrene er opdelt i 3 grupper: småkryb på land, i vand og i luften.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 2. jan. 2017

Sjov og lærerig bog om småkryb og -insekter med superkræfter. Oplysning og underholdning til de 7-12-årige, og god til højtlæsning og fælles oplevelse sammen med børn fra 5 år.

Præsentation af 84 forskellige slags småkryb med superkræfter fra hele verden. Dyrene er opdelt i 3 grupper: småkryb på land, i vand og i luften. Hvert dyr bliver beskrevet på en dobbeltside med et forstørret foto og en tekst om dyret og dets særlige kendetegn. 3 kort viser hvor i verden man bl.a. kan finde de beskrevne dyr. Afsnittene om dyr i vand indledes af et opslag om hvordan de får luft, og afsnittet om dyr i luften bliver indledt med lidt om deres flyvefærdigheder. Bogen slutter med 3 tips til at skabe gode levebetingelser for småkryb. Forfatteren er biolog og foredragsholder. Det er hans første bog.

Sjov indføring i småkrybets verden. Skrevet med begejstring i et levende og ligefremt sprog, og med flittig brug af faktabokse og tegneserieeffekter. Forfatteren optræder flere steder i bogen som en superhelt i grønt og gult. Detaljeret indholdsfortegnelse. En holdbar bog med solid indbinding og kraftige sider. Mest til underholdning, men også anvendelig til emnearbejde i indskoling og på mellemtrinnet.

Der er brug for nyt om emnet. Smådyr under en stenMinimonstreInsekter og spindlere og Minimonstre, er fra 2009 og 2010. Insekter og spindlere fra 2008 er primært for de 5-8-årigeDer er brug for nyt om emnet. Smådyr under en sten og , er fra 2009 og 2010. Insekter og spindlere fra 2008 er primært for de 5-8-årigeDer er brug for nyt om emnet. Smådyr under en sten og Minimonstre, er fra 2009 og 2010. fra 2008 er primært for de 5-8-årige.Informationer og udgaver