Bøger / faglitteratur til børn

Superligaen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2019

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 2. okt. 2019

Superligaen er en fodboldturnering i Danmark. I bogen får man helt aktuelle fakta om spillere, hold og og selve turneringen. I "Formel 1" fortælles på samme måde om racerløbet Formel 1. Man læser også om selve bilerne og det særlige pointsystem. Fra 9 år.

To fagbøger i serien "Jeg læser" fra forlaget Turbine. Forrest i bøgerne er der en indholdsfortegnelse med kapitlerne, som hver er på ét opslag. Teksten er skrevet i helsætninger efterfulgt af linjeskift og sat i tekstbokse og faktabokse oven på farvede fotografier. Sidst i bøgerne er der stikordsregister og henvisninger og forslag til andre alderssvarende bøger. Desuden er anvisning på, hvordan man kan finde videoer på YouTube. Der findes gratis opgaver på www.turbine-undervisning.dk.

To bøger med masser af flotte billeder fra hver deres sport. Fodboldbøger til begynderlæseren er altid et sikkert hit. Bogen om Formel 1 har ikke helt samme fordel, men de flotte billeder skal nok trække læsere til. De korte helsætninger og efterfølgende linjeskift passer fint til genren og gør bogen overskuelig og nem at læse. Begge bøger har de helt aktuelle navne, klubber og baner med. Det vil læserne synes om.

Læs fagbogen Champions LeagueTeam Brax - det første løbFormel 1 om fodbold og læs historien Team Brax - det første løb om racerløb eller fagbogen Formel 1Læs fagbogen Champions League om fodbold og læs historien om racerløb eller fagbogen Formel 1Læs fagbogen Champions League om fodbold og læs historien Team Brax - det første løb om racerløb eller fagbogen .