Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Supersød hækling : opskrifter på mere end 35 nuttede amigurumi-dyr


Beskrivelse


35 søde hæklede dyr, der alle kan laves af restegarn og hvad man ellers har liggende i håndarbejdsskuffen. Til store børn og voksne, der har knækket hæklekoden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2019

af

af

Christine Christensen

d. 17. jan. 2019

35 søde hæklede dyr, der alle kan laves af restegarn og hvad man ellers har liggende i håndarbejdsskuffen. Til store børn og voksne, der har knækket hæklekoden.

Nicki Trench er forfatter til en lang række bøger om hækling og håndarbejde. Her har hun kastet sig over hæklede dyr, der alle er inspireret af amigurumi-dillen - små overskuelige projekter, der alle er hæklet med fastmasker. De små dyr hækles rundt i en spiral og har derfor ingen sammenføjninger. Forfatteren har fundet inspiration i sin egen hverdag. Der er opskrifter på at hækle en familie, gårdens dyr fx Killingen Melody eller æslet Dimitri og mere eksotiske indslag som Blæksprutten Dudley, Sælen Freddie, Pandaen Oscar og Koalabjørnen Kimmie.

De små miniaturedyr har rør- eller kugleformede kroppe, der gør det nemt at fylde dem. Der er ingen sammanføjninger og opskrifterne består udelukkende af fast og stangmasker, så de fleste dyr kan hækles af nybegyndere med lidt hjælp. Det er tydeligt at forfatteren har hygget sig med de mange forskellige dyr og det er let at sætte sit eget præg på dem, med forskelligt farvet hår, øjne og tilbehør.

Der findes mange amigurumi-bøger fx Hæklede søde dyrAmigurumi monstersEdwards menageri eller Amigurumi monsters. Edwards menageri har også mange søde hæklede dyr, der dog er mere udfordrende og størreDer findes mange amigurumi-bøger fx Hæklede søde dyr eller . Edwards menageri har også mange søde hæklede dyr, der dog er mere udfordrende og størreDer findes mange amigurumi-bøger fx Hæklede søde dyr eller Amigurumi monsters. har også mange søde hæklede dyr, der dog er mere udfordrende og større.