Bøger / faglitteratur / kogebøger

Supersund vegetar


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2014

af

af

Jette Landberg

d. 18. feb. 2014

Henvender sig dels til vegetarer, dels til folk, der blot vil have flere kødløse dage, og så til dem, der følger Vægtkonsulenternes program, idet bogen er forsynet med afkrydsningsskema til programmet. Opskrifterne kan dog sagtens bruges uden af følge dette.

En meget dejlig og ret enkel opskriftsbog opdelt i morgenmad, mellemmåltider, salater, varme retter og desserter. De enkelte opskrifter fylder hver en dobbeltside, den ene side er et billede af opskriften og en angivelse af mængden af kalorier, kulhydrater, fedt osv., meget enkelt og overskueligt. Alle opskrifter er til 1 portion. Det er ikke avancerede opskrifter, men dejligt dagligdags og alligevel med anderledes inspiration. Efter hver opskrift er der et tip fx om andre ingredienser, man også kan bruge. Bagerst følger Vægtkonsulenternes afkrydsningsskema, som man naturligvis ikke behøver at bruge. Sandra Pugliese har lavet adskillige kogebøger bl.a. Moderne italienske retter. Hun arbejder med catering, kurser og for Vægtkonsulenterne.

Vægtkonsulenterne har udgivet en hel række populære og lettilgængelige kogebøger. Tidligere er der bl.a. udkommet flere med titelbegyndelsen "Supersund" fx om fastfood, salater og mormormad. Denne hører absolut til i den letteste ende af vegetariske kogebøger, så den vil være rigtig god til en start, før man går videre til fx Hugh Fearnley-Whittingstalls mad fra River Cottage.

En meget appetitvækkende og dejlig lettilgængelig kogebog for folk, der ønsker grøn inspiration i køkkenet.