Bøger / faglitteratur

Supersund : en revolutionerende ny plan til at styrke din modstandskraft og aktivere din evne til selvhelbredelse


Beskrivelse


Om sammenhængen mellem menneskets livssyn og dets fysiske velbefindende, samt gode råd til det gode, sunde liv. Endvidere gennemgås en 7-dages plan til optimering af vores sundhedstilstand og aktivering af kroppens utrolige evne til selvhelbredelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2018

af

af

Christina Andersen

d. 25. apr. 2018

Supersund er en videnstung bog om sundhed og selvhelbredelse, som vil tiltale læsere, der gerne vil have styr på fakta.

Krop og sind er ét, siger den holistiske læge Deepak Chopra og neurobiologen Rudolph Tanzi og gør op med den klassiske medicins adskillelse mellem krop og psyke. I første præsenteres ny forskning inden for forbindelsen mellem krop og sind. Fx påvirker vores sind vores gener og immunforsvar. Bogen fokuserer på flere af de mest almindelige sygdomme og lidelser som forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, type 2-diabetes, Alzheimers, inflammation og kronisk stress. Forfatterne tager fat på sammenhængen mellem menneskets livssyn og dets fysiske velbefindende og giver råd til det gode, sunde liv. Mentalt og fysisk. I bogens anden del gennemgås en 7-dages plan til optimering af vores sundhedstilstand og aktivering af kroppens utrolige evne til selvhelbredelse.

Chopra har skrevet over 85 bøger og er bredt anerkendt indenfor integreret medicin og personlig udvikling. Forfatternes forskellige tilgang til helbredelse: henholdsvis den alternative/holistiske skole og klassisk medicin virker overbevisende. Tilsammen har de en bred viden, og bogen samler det bedste fra begge verdener.

Det nye selvhelbredende menneske har også et holistisk fokus på livsstil og kostvaner.


Nyt aspekt

Årg. 50, nr. 4 (2018)

af

af

Brita Gottschalck

Årg. 50, nr. 4 (2018)