Bøger / faglitteratur / samtaler

Sur for en sikkerheds skyld? : en guide til kunsten at være livsglad med vilje


Beskrivelse


Interview med Mikael Kamber .

Det kræver en indsats at have det godt, smilet kommer ikke altid af sig selv. En samtalebog om positiv psykologi til læsere, der forsøger at finde balance mellem muligheder og trusler, og som gerne vil træne livsglæden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2020

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 10. aug. 2020

Det kræver en indsats at have det godt, smilet kommer ikke altid af sig selv. En samtalebog om positiv psykologi til læsere, der forsøger at finde balance mellem muligheder og trusler, og som gerne vil træne livsglæden.

Mikael Kamber er kendt af mange som tv-nyhedsvært, men er også uddannet i positiv psykologi. Eric Ziengs har i en podcast interviewet Kamber om emnet, og det har udviklet sig til denne samtalebog. De kommer ind på emner som trivsel og livsglæde, stræben og perfekthedskultur, kropssprog og relationer. Bogen er opdelt i temaer og hvert hovedkapitel rundes af med en illustreret udklipsside med øvelser. Supplerende noter og forslag til videre læsning til sidt.

Forfriskende anderledes bog om positiv psykologi, der med samtaleformen kommer omkring emnerne på en utraditionel måde, hvor der både er plads til humor (som afspejles i bogens titel), anekdoter og referencer til bl.a. forskning og filosofi.

Læs også Kambers 3 gode tingStærkereVi er bedst, når vi er gladePositivitetDestruktive følelser. Og evt. hans bøger om trivsel på arbejdspladsen, Stærkere og Vi er bedst, når vi er glade. Kan suppleres med Positivitet, skrevet af en førende amerikansk forsker, som bogen bl.a. refererer til. Bogen ligner ikke øvrige bøger om emnet, men Destruktive følelser er relateret i emne og formLæs også Kambers 3 gode ting. Og evt. hans bøger om trivsel på arbejdspladsen, og Vi er bedst, når vi er glade. Kan suppleres med Positivitet, skrevet af en førende amerikansk forsker, som bogen bl.a. refererer til. Bogen ligner ikke øvrige bøger om emnet, men Destruktive følelser er relateret i emne og formLæs også Kambers 3 gode ting. Og evt. hans bøger om trivsel på arbejdspladsen, Stærkere og . Kan suppleres med Positivitet, skrevet af en førende amerikansk forsker, som bogen bl.a. refererer til. Bogen ligner ikke øvrige bøger om emnet, men Destruktive følelser er relateret i emne og formLæs også Kambers 3 gode ting. Og evt. hans bøger om trivsel på arbejdspladsen, Stærkere og Vi er bedst, når vi er glade. Kan suppleres med , skrevet af en førende amerikansk forsker, som bogen bl.a. refererer til. Bogen ligner ikke øvrige bøger om emnet, men Destruktive følelser er relateret i emne og formLæs også Kambers 3 gode ting. Og evt. hans bøger om trivsel på arbejdspladsen, Stærkere og Vi er bedst, når vi er glade. Kan suppleres med Positivitet, skrevet af en førende amerikansk forsker, som bogen bl.a. refererer til. Bogen ligner ikke øvrige bøger om emnet, men er relateret i emne og form.