Bøger / faglitteratur til børn

SUV'er og offroadere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2015

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 26. juni 2015

Sej bog i fagbogsserien "Barske biler" med tekst og flotte billeder om 10 barske bilmodeller, der kan klare de vanskeligste terræner. For alle bilfans på 10-13 år.

Offroader, firhjulstrækker og SUV kalder man lidt på skift de 10 bilmodeller som præsenteres i bogen. Der er også en vis luksus og komfort over alle modellerne. Hvad er en offroader og hvordan startede det historisk for denne type biler, som blev brugt og udviklet til krige, som 1. og 2. verdenskrig. Det er de nyere og moderne udgaver af biltyperne der især fortælles om. Der fortælles også om motorløbet Dakar Rally, hvor bilerne udsættes for ekstreme forhold med ørkener og bjergområder. Der er mindst et farvebillede af hver bil, samt et mindre på hvert opslag af tekniske detaljer fx støddæmperne. Bagest i bogen, korte lister med tre hjemmesider og tre bøger under overskriften "Flere oplysninger".

Det er nyere, ret seje og barske biler, som præsenteres her med fascinerende billeder og interessante tekniske fakta. En vellykket fagbog, med passende omslag.

Der er samme fascination over barske biler i bøger som fx Biler i serien "Rekord-knusere".Informationer og udgaver