Bøger / faglitteratur / opskrifter

Suveræne smoothies : safter med smæk og smag


Beskrivelse


Opskrifterne følger årstidernes frugt og grønt. Opskrifter på børnevenlige smoothies, dessertsmoothies med masser af is, fløde, chokolade og nødder og smoothies til brunch.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. dec. 2008

af

af

Lene Kristiansen

d. 15. dec. 2008

Tina Scheftelowitz hører til toppen af danske kogebogsforfattere og har, både med sine stribede "suveræne" kogebøger og personlige stil, fået sin helt faste fangruppe. Nye kan komme til med hendes bud på smoothies, der som i tidligere bøger er indpakket i et suverænt flot layout.

Uhøjtidelig, indbydende og inspirerende. Opdelt i årstider, "far og mor", børn, brunch og dessertsmoothies efter afsnit om definitioner, udstyr, "tips og lir". Sidst sæsonskema, forhandlerliste og register. For hver smoothie en kort intro, ingrediensliste og vejledning. Smoothies kan både være frugtsøde og salte, og i virkeligheden er alle sammensætninger mulige. Tina Scheftelowitz fører an og udfordrer med både enkle, børnevenlige smoothies og langt mere avancerede og næsten drinksagtige smoothies, til at prøve nye veje. Sjove at lave, alle kan være med og endelig er smoothies en nem måde at få dækket (en del af) det daglige behov for frugt og grønt.

Der er kommet en lang række bøger med smoothies de sidste år. Denne tager skridtet videre i muligheder og sammensætninger, men dækker også de "lette" smoothies.

En skøn, uhøjtidelig smoothiekogebog, med både smagsløgsnemme og -udfordrende opskrifter i sædvanligt suverænt layout!.