Bøger / faglitteratur til børn

Svaneøgle


Beskrivelse


For længe siden levede der dyr i havet, der var lige så lange som busser og havde en hals på syv meter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 24. jan. 2020

For længe siden levede der dyr i havet, der var lige så lange som busser og havde en hals på 7 meter. Vi kalder dem for svaneøgler. Og måske lever de stadigvæk i søen Loch Ness i Skotland. Letlæst fagbog om svaneøgler for børn fra 7 år.

Denne bog er en del af den letlæste fagbogsserie "Fagfilur" og opbygget som seriens øvrige udgivelser, hvor de enkelte emner præsenteres over to sider bestående af et helsides foto samt en kort grundtekst og derudover måske en forklarende illustration. Bogen har let-tal 13 og fortæller om svaneøglernes størrelse, udseende, føde og formering. Derudover fortælles der om, hvordan man kan finde viden om uddøde svaneøgler samt lidt om Loch Ness-uhyret, som nogle tror, kan være en svaneøgle.

Det er en rigtig god bog, velskrevet og med mange fagligt interessante pointer. Peter Bering er en af de fagbogs-forfattere, som altid mestrer at gøre svære emner lette og interessante.

Vil man vide mere om dinosaurer, kan man i samme serie læse titlerne KæmpedinosaurRovdinosaurGåden om fortidsdyrFortidsdyr og Rovdinosaur, eller man kan vælge lidt sværere titler som Gåden om fortidsdyr og FortidsdyrVil man vide mere om dinosaurer, kan man i samme serie læse titlerne Kæmpedinosaur og , eller man kan vælge lidt sværere titler som Gåden om fortidsdyr og FortidsdyrVil man vide mere om dinosaurer, kan man i samme serie læse titlerne Kæmpedinosaur og Rovdinosaur, eller man kan vælge lidt sværere titler som og FortidsdyrVil man vide mere om dinosaurer, kan man i samme serie læse titlerne Kæmpedinosaur og Rovdinosaur, eller man kan vælge lidt sværere titler som Gåden om fortidsdyr og .