Bøger / faglitteratur til børn / undervisingsmateriale

Svømning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 11. apr. 2019

Læs om de fire forskellige svømmearter og om nogle af de største svømmestjerner. Eller læs om de forskellige slag, spark og teknikker i kampsport som: judo, taekwondo, boksning og sumobrydning. To spændende sports-fagbøger for jer mellem 7 og 11 år.

To nye bøger i serien "Jeg læser. Sport" - denne gang om sportsgrenene svømning og kampsport. I "Svømning" beskrives først de fire svømmearter og derefter følger korte afsnit om banerne, udstyret, svømning i havet, udspring, svømmestjernerne og svømningens historie. I bogen: "Kampsport" er der tildelt et kort afsnit til 10 forskellige grene indenfor kampsporten, bl.a. Kung-fu, judo, fægtning og kick boksning.

Absolut fine fagbøger om to spændende og efterspurgte emner. Bøgerne er farvestrålende og indbydende og samtidig uden overdrevne effekter, hvilket skaber interesse og samtidig sikrer en god og rolig læseoplevelse. På blot 32 sider kommer de to bøger overraskende langt omkring og alligevel ret dybt ind i stoffet.

Læs også Troels Gollanders to bøger SvømningKampsport og Kampsport fra serien "Faktisk!". De to bøger er af samme omfang, samme kvalitet og har nogenlunde samme sværhedsgradLæs også Troels Gollanders to bøger Svømning og fra serien "Faktisk!". De to bøger er af samme omfang, samme kvalitet og har nogenlunde samme sværhedsgrad.