Bøger / skønlitteratur / digte

Svovl


Beskrivelse


Langdigt om en mand nær de 30 og hans meningsløse singleliv på Tinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2016

af

af

Thomas Olesen

d. 20. okt. 2016

Langdigt om singleliv på Tinder. En mand forlader kæresten og dulmer livets meningsløshed med druk og tilfældig sex. Anbefales til læsere, som vil vide mere om (bagsiden af) moderne singleliv.

En mand på 29 år slår op med sin kæreste. Man følger ham over en sommer, hvor han opretter en profil på online datingtjenesten, Tinder og går i byen i Københavns natteliv. Druk, "Tinder-matches" og tilfældig sex præger hans liv, imens en følelse af tomhed og dårlig samvittighed overfor ekskæresten lurer bagved. Ifølge pressematerialet er der tale om en autentisk historie.

Sproget er en anelse klichépræget og historien om den selvoptagede mand i opløsning er set og hørt før, men fortællingen om singlelivets udfordringer vil have interesse for flere læsere, både kvinder og mænd. Fokus er på nye medier som Tinder og den deraf følgende overfladiske livsstil.

Tobias Larsens Undervejs kan nævnes som et andet eksempel på digte om en ung mand på en retningsløs og selvdestruktiv færd gennem Københavns natteliv.