Bøger / faglitteratur / mønstre

Sy med broderi : mere end 30 enkle sy- og broderiprojekter


Beskrivelse


Trin-for-trin guide til at brodere og sy til hjemmet, til hende og til børn, bl.a. klemmeposer, pudebetræk, et alfabettæppe og en tehætte med kaniner.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 14. jan. 2014

Både voksne syersker og store teenagepiger vil elske denne nye sy- og broderibog med opskrifter i forskellige sværhedsgrader.

Denne flotte bog bringer idéer og inspiration til, hvordan du kan brodere og sy til hjemmet, dig selv, dine børn eller til gaver. Bogen henvender sig både til nybegyndere og til dem, der allerede har håndarbejdserfaring og ønsker ny inspiration og udfordring. Bogen er opdelt i tre dele; til hjemmet, til hende og til børn, med opskrifter på fx klemmeposer, tasker, pudebetræk, et alfabettæppe og en tehætte med kaniner. Bogen indeholder tips til valg af udstyr og materialer samt en kort billedguide til de sting, der anvendes i de forskellige projekter. Det hele er holdt i en pastelfarvet, sød og romantisk stil med dyr, blomster, stjerner og prinsesser. Bogen er illustreret med farvefotos, der fint illustrerer de mange muligheder, der findes med broderi. Forfatteren Christine Leech er kreativ direktør på magasinet Marie Claire Runway og har skrevet flere bøger indenfor syning, papirarbejde og bagning. Desuden har hun sin egen blog, hvor hun deler tips og idéer.

Susanne Magelunds Blød bolig indeholder også syet og broderet tilbehør til boligen, men i en helt anden stil og sværhedsgrad. Broderihåndbogen er god hvis man vil lære at brodere, men denne bog har en fin og lettilgængelig kombination af syning og broderi.

Inspirerende broderi- og sybog i et romantisk layout, der kan bruges af såvel nybegyndere som garvede håndarbejdsentusiaster.


Håndarbejde nu

Årg. 49, nr. 3 (2014)

af

af

Susanne Klose

Årg. 49, nr. 3 (2014)